Iggy bij EnoRm

I have a dream

Even voorstellen

Iggy. Een 15-jarige leerling op het Brederocollege, boordevol creativiteit. Zijn ultieme droom? Studeren op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. 

 

Na drie jaar in de boeken was het voor Iggy tijd om praktijkervaring op te doen. Net als zijn klasgenootjes kreeg hij de kans een week met een organisatie mee te draaien. Iggy wist precies wat hij wilde. Zijn passie is tekenen en alles wat met design te maken heeft. Daar moest en zou hij deze week iets mee doen. Toen wij van zijn docent de vraag kregen of Iggy een weekje met ons mocht meelopen, konden we dan ook echt geen nee zeggen. 

 

Dream big, work hard

Iggy is een echte enthousiasteling. Hij mengde zich in gesprekken en was niet bang om vragen te stellen. Tijdens zijn week bij ons op kantoor heeft hij zijn Photoshop-skills een flinke boost gegeven. Hij ging aan de slag met het design voor verschillende projecten en deed wat hij het leukst vindt: logo’s ontwerpen, infographics creëren… Niets was voor Iggy te gek!

 

“Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over Photoshop, webdesign en de verschillende processen binnen EnoRm. Dat ik veel kon vragen en altijd geholpen werd vond ik erg fijn.”

 

Designer in spé

De bewuste keuzes die Iggy maakte in het designproces laten zien dat hij zeer getalenteerd is. Ook zijn energie werkte aanstekelijk. Iemand die zo snel leert en zo enthousiast is, gaat zijn dromen waarmaken. Waar een wil is, is een weg. Daar is Iggy het perfecte voorbeeld van! 

 

“Ik weet nu dat de opleiding die ik wil volgen het echt waard is. Dit werk zie ik mezelf later zeker doen. Deze stage was leerzaam en gezellig!”

 

Namens het hele EnoRm-team wensen wij Iggy heel veel succes tijdens zijn verdere studieloopbaan en toekomstige carrière als designer. En wie weet zien we elkaar over een aantal jaar weer terug!