5 voordelen van Concrete5

Benieuwd waarom wij Concrete5 gebruiken? Wij geven je 5 redenen om vandaag nog aan de slag te gaan met Concrete5.

Concrete5 is niet zo mainstream als Wordpress, Joomla! en Drupal. Maar dat is geen reden om het niet te gebruiken. Concrete5 is een relatieve nieuwkomer, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Wordpress. Maar wat maakt Concrete5 nou een waardige concurrent? Dat lees je in deze blog.

 

1. Flexibiliteit

Binnen ons development team houden we van flexibiliteit. Concrete5 sluit hier perfect op aan. Het flexibele CMS met een ‘MVC’ framework is ideaal om design, data en functionaliteit onafhankelijk van elkaar te houden. In praktische zin betekent dit dat zowel nieuwe als oude websites compleet op front-end gebied geredesigned kunnen worden, zonder dat de back-end opnieuw ontwikkeld hoeft te worden.
 

2. User Driven

Concrete5 is een gebruiksvriendelijk CMS voor zowel de gebruiker als de developer. Websites zijn makkelijk op te zetten en zijn net zo makkelijk te beheren. Daarnaast is er een online development community die ons bij allerlei problemen te hulp schiet. Om het leven nog makkelijker te maken heeft Concrete5 meer dan 1500 plugins en widgets die door professionals op kwaliteit zijn getest en ‘on the go’ gebruikt kunnen worden.
 

3. Usability

Uiteindelijk is het de eindgebruiker die de volle flexibiliteit en kracht van Concrete5 ervaart. Concrete5 heeft een mooi geïmplementeerde editor, waardoor gebruikers in de front-end eenvoudig content kunnen toevoegen en bewerken. Concrete5 is ‘easy to use and easy to learn’. Middels een training, gegeven door één van onze professionals, heb je Concrete5 binnen no time onder de knie!
 

4. Hand in hand met SEO

Vanuit de basis is Concrete5 ontworpen om website compleet te beheren, inclusief SEO. Concrete5 heeft de mogelijkheid om SEO elementen toe te voegen. Dit maakt het leven een stuk makkelijker. Onze SEO specialisten benutten de volle kansen van de ingebouwde SEO mogelijkheden van Concrete5 om tot het beste resultaat te komen.
 

5. Open source

Concrete5 geeft ons de mogelijkheid om te focussen op de functionaliteit en de logica van een website. Met de standaard implementatie van het MVC-model kunnen onze developers bestaande functionaliteiten uitbreiden of totaal nieuwe functionaliteiten toevoegen. En dit alles volledig functioneel binnen het CMS. Met Concrete5 krijg jij een naar eigen voorkeur, makkelijk ingerichte en beheerbare website met de gewenste functionaliteiten.

 

Onze developers geven Concrete5 de absolute voorkeur vanwege de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid. Maar vooral de mogelijkheid om zelf alles naar eigen wens te maken is voor ons doorslaggevend. Wil jij een website met het beste resultaat en een krachtig CMS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.