EnoRm neemt klanten METMEER over

EnoRm neemt klanten METMEER over

Toen we hoorden dat METMEER genoodzaakt was hun deuren te sluiten, waren we geschokt. Het is altijd triest nieuws als zo’n gevestigde naam in de online branche haar activiteiten moet staken. We leven dan ook mee met alle betrokkenen. Desondanks zijn we blij dat we in samenwerking met METMEER tot een oplossing zijn gekomen. Vanaf juli 2019 nemen wij namelijk een deel van hun klanten en de bijbehorende werkzaamheden over. Voor ons is het een groot compliment dat Lars en Jorg, oprichters van METMEER, hun klanten aan ons toevertrouwen. We doen er dan ook alles aan om deze klanten onderdak te bieden en alle lopende werkzaamheden zorgvuldig op te volgen.

 

Onze aanpak

Bij EnoRm geloven we in de ultieme mix van Creative, Tech en Performance. Binnen deze drie teams voeren we werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat jij als merk of organisatie successen boekt. De kunst is dan ook om de krachten van deze teams te bundelen om zo het beste resultaat neer te zetten. Een voorbeeld: een compleet uitgedachte positionering is waardeloos wanneer deze niet online wordt doorgevoerd. En een website kan nog zo mooi zijn, als deze geen conversies oplevert blijft het slechts een mooie website. Vandaar dat wij er heilig in geloven dat deze mix onze absolute kracht is.

 

Creative

In team Creative werken onze creatieve koppen aan de sterkste merken. Zij houden zich bezig met branding, content creatie, (web)design en social media. Alles zodat je met jouw merk ook echt de juiste boodschap overbrengt.

 

Tech

In team Tech vind je onze fantastische developers. Zij weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met wireframes, websites en applicaties, ingewikkelde koppelingen en hosting. En natuurlijk staat bij dit alles UX centraal.

 

Performance

Tot slot zorgen de mannen van team Performance ervoor dat jouw next-level website ook resultaat oplevert. Social Ads, Google Ads, Indeed, SEA, SEO, Marketing Automation, CRO en Analytics: zij weten wat jij nodig hebt!

‘Never change a winning team’

Of in ons geval: ‘Never change winning teams’. Met de ideale mix van creativiteit, techniek en performance helpen wij onze opdrachtgevers naar het volgende niveau. Meer weten over ons, onze teams of de overname? Neem contact op en we vertellen je het graag!