GET READY FOR ENORMAL

Digitaal in 'het nieuwe normaal'

Er lijkt langzaam meer grip te komen op het coronavirus. Stap voor stap bereiden we ons voor op ‘het nieuwe normaal’. Er is weer perspectief, iets om naar uit te kijken. Met de inzichten die de afgelopen periode ons heeft gebracht, bereiden we ons voor op een veelbelovende toekomst.  

 

 

ONLINE = ONMISBAAR

Als we kijken naar ‘online’, was het voor velen behoorlijk schakelen. Van de een op de andere dag moest iedereen geloven aan video calls, social media of webshops. Maar ondertussen beseft iedereen hoe onmisbaar ‘digitaal’ eigenlijk is. Dat zet ook direct de toon voor ‘het nieuwe normaal’ dat komen gaat. Digitaal is daar onderdeel van. Essentieel. En daarom noemen wij het digitaal in dit nieuwe normaal: ENORMAL

 

 

GET READY FOR ENORMAL

Dat is de boodschap. We scherpen de online strategie voor huidige én nieuwe klanten aan om hen klaar te stomen voor dit digitale tijdperk. Want hoe bereik je je doelgroep nu? Op welke kanalen moet je aanwezig zijn en hoe blijf je de concurrentie steeds een stapje voor? Misschien biedt een webshop een uitkomst. Heb jij de producten? Dan regelen wij het platform. En denk maar niet dat dat te lang duurt: binnen twee dagen ben je live. De key boodschap is in ieder geval: zorg dat je voorbereid bent. Dat je niet alleen online aanwezig bent, maar ook weet wat je doet. Alleen dan win je. 

 

 

THE ULTIMATE BLEND

Meer dan ooit geloven we in onze mix tussen Creative, Tech en Performance. Daarmee maken we het verschil. We zorgen voor de juiste strategie, geschikte platformen en belonende resultaten. EnoRm: for the ultimate digital blend.