Hi there

Meet Jasper, Nathalie, Suzanne, Nick en Eline.

EnoRm blijft groeien. Afgelopen maand zijn er maar liefst vijf nieuwe toppers gestart! Op (bijna) iedere discipline hebben we versterking gekregen. Van SEO tot design en van development tot accountmanagement. Wij stellen ze graag aan je voor: Jasper Beijsterveldt, Nathalie Scholtens Moreira, Suzanne Braat, Nick Schurink en Eline Beijer. 

 

Jasper van Beijsterveldt

Met een passie voor Online Marketing en specifiek voor SEO, zit Junior SEO Specialist Jasper hier helemaal op zijn plek. Naast onze Senior SEO Specialist Ron kan hij veel leren en ervaring opdoen. In z’n vrije tijd trapt hij graag een balletje en is vooral de derde helft voor hem een grote overwinning #danweetjehetwel.

 

Nathalie Scholtens Moreira

Als Grafisch / UX Designer heeft Nathalie een aantal jaar geleden haar roeping gevonden. In de afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld als specialist op het gebied van webdesign en het ontwerpen van desktopapplicaties. Deze powervrouw houdt er een bijzondere hobby op na: in haar vrije tijd beoefent ze de kunst van het zwaardvechten #wickiedeviking2.0.

 

Suzanne Braat

Na een stageperiode van 8 maanden bij een digital agency in Londen wist Suzanne het zeker: ‘ik wil alles weten van development!’. Gelukkig valt er als Junior Developer binnen ons development team genoeg te leren. En als ze na een intensieve dag is doodgegooid met nieuwe kennis, maakt ze graag haar hoofd leeg tijdens een flinke wandeling met haar hondje Spikey #crazydoglady.

 

Nick Schurink

Als Accountmanager met een achtergrond als Online Marketeer past Nick perfect binnen ons team. Zijn doel? De verschillende probleemstellingen van klanten omzetten in een samenwerking op maat. In zijn vrije tijd balanceert hij tussen een gezonde levensstijl #fitgirl en die van een echte levensgenieter #notsofitgirl. Om aan dit alles te ontsnappen rijdt hij graag een rondje op zijn Yamaha oldtimer.

 

Eline Beijer

Als studente Crossmediale Communicatie zit Eline hier perfect op haar plek om zich te oriënteren op het gebied van Online Marketing. Ter ondersteuning van het Content-team houdt Eline zich bezig met alles wat te maken heeft met content én social media. Naast haar stage heeft ze nóg een bijbaan die perfect aansluit op haar #passionforfashion.