Het verhaal achter EnoRm

Hét digital marketing bureau

EnoRm is back!

EnoRm is terug. En beter dan ooit. Het energiedrankje van toen is het online marketing bureau van nu. Maar hoe zit dat precies? Waarom hebben we als digital agency gekozen om een merk als EnoRm opnieuw leven in te blazen? We leggen het je graag uit. En daarvoor beginnen we bij het begin.

 

 

Back in the days

Het begon allemaal in 1999, toen het merk EnoRm werd opgericht. EnoRm was een energiedrankje. Lekker, limoen-achtig, dat smaakte naar meer. Al snel werd EnoRm uitgebreid tot Food Company. Een flitsende ‘to-go’ bar waar je niet alleen terecht kon voor de populaire drankjes, maar ook voor heerlijke clubsandwiches. 

 

Nederland was nog niet helemaal klaar voor dit concept. Mensen verlangden nog gewoon naar een bord met bestek en eten meenemen in een doosje voelde nog een beetje gek. En dat terwijl nu het hele on the go niet meer weg te denken is. 

 

Uiteindelijk stopten de activiteiten van EnoRm in 2002. Maar het merk is altijd blijven bestaan. Ook bij ons.

 

 

Waarom EnoRm?

Maar waarom EnoRm? EnoRm is de overtreffende trap. In alles. EnoRm stoer, mooi, leuk, indrukwekkend, lief, grappig, slim, en ga zo maar door. Het is een sympathiek woord. Niet schreeuwerig, maar wel duidelijk. Ook over de stijl is uitgebreid nagedacht. Zo is de letter R in EnoRm een kleine verrassing. De gimmick zorgt voor een stukje herkenbaarheid. Het ontwerp van de letters? Dat is destijds gemaakt door Lodewijk en David Carson. David Carson is een echte surfdude en daarnaast een van de beroemdste typografen van de wereld. 

 

 

EnoRm: een nieuwe start

EnoRm leefde nog. Zelfs na al die jaren. En dus moesten we er wel iets mee doen. Het moest gewoon! Zo ontstond het idee om de hele merknaam over te nemen. EnoRm is jong, tijdloos en stoer. Geweldig om in te zetten in communicatie. Het is een merk met veel potentie en de naam geeft aan wat wij als bureau willen zijn: EnoRm. Het drankje en de sandwiches laten we voorlopig achterwege, maar zeg nooit nooit ;). Waar we ons voorlopig op richten? De digitale wereld omver blazen! Dit doen we met een ultieme mix van design, tech en marketing. Not just pushing boundaries, but smashing them!

 

We are digital. Digital is EnoRm.