RUN, SUPPORT, SNAP!

Als sponsor van de 10 kilometer afstand van de Singelloop in Breda kon een beetje extra exposure voor Aartsenfruit natuurlijk niet op deze dag ontbreken. Om nog net dat beetje extra onder de aandacht te komen bij alle fanatieke hardlopers en supporters bedachten we een actie met Snapchat. Hoe leuk is het namelijk dat je voor de start, tijdens het aanmoedigen of na afloop je prestatie vast kunt leggen? 

 

 

 

Dit hebben we gedaan:

 

social media  

Binnen een paar uur 10.000 mensen bereikt

Het werkte super simpel. Iedereen die een foto op Snapchat maakte, kon vervolgens swipen om een bijpassende filter te kiezen. Et voilà, daar stond Aartsenfruit tussen. Bezoekers en deelnemers van de Singelloop gebruikten de filter en deelden deze massaal met al hun volgers. Dit resulteerde erin dat binnen een paar uur maar liefst 10.000 mensen werden bereikt. Dat is meer dan de helft van alle deelnemers die dit jaar meededen met de Singelloop! Natuurlijk hebben we het succes van de run én de actie na afloop gevierd met een biertje in de hand. Want hé, die was ook echt een medaille waard. 

meer over aartsenfruit

Aartsenfruit is sinds enkele jaren trotse sponsor van de Bredase Singelloop. En dat zijn ze niet voor niets. Gezondheid zit namelijk in hun dna. Dat hun producten gezond zijn is geen verrassing. Maar als werkgever staat gezondheid ook centraal. Aartsenfruit is een gezonde werkgever en ook hun werknemers zijn, net als hun producten, echte “hardlopers”. En tijdens de eerste zondag van oktober werd het weer eens duidelijk dat Aartsenfruit en de Singelloop een perfecte match zijn. 

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!