BLOXS

Een design dat perfect aansluit op de zakelijke uitstraling van BLOXS.

de opdrachtgever

BLOXS vastgoedsoftware is ontstaan tijdens een zoektocht naar software voor operationeel vastgoedbeheer. De afgelopen jaren is BLOXS vastgoedsoftware uitgegroeid tot specialist in de vastgoedbranche. Ze vergemakkelijken de processen voor vastgoedbeleggers door alle processen te automatiseren. Zo kan er eenvoudig in de cloud gewerkt worden en hoef je niet te investeren in dure hard- en software. De software van BLOXS maakt de processen een stuk makkelijker. Benieuwd naar de andere voordelen van BLOXS? Bekijk het hier.

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment 


De uitdaging

BLOXS vastgoedsoftware groeit als bedrijf met steeds meer en grotere klanten. Een goede website met een corporate uitstraling kon dan ook niet meer ontbreken. BLOXS wil dé nummer één binnen de vastgoedsoftware worden en hier moeten ook de communicatie-uitingen op aansluiten. De uitdaging? Een gebruiksvriendelijke website die zich, net als de software van BLOXS, onderscheidt van de concurrentie. Het doel? Meer demo-aanvragen binnenhalen.

DE OPLOSSING

Een design dat perfect aansluit op de zakelijke uitstraling van BLOXS. Aan de hand van het gebruiksvriendelijke CMS Concrete5 hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Door tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website rekening te houden met de SEO-migratie, hebben we de huidige SEO-posities weten te behouden.

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!