Happy Italy

Het ‘happy’-gevoel hebben we vertaald in een interactieve website waar alle locaties en vacatures zijn te vinden.

de opdrachtgever

Met meer dan 15 restaurants en 1000 werknemers is Happy Italy een echte succesformule. Happy Italy opent vestiging na vestiging, verspreid over heel Nederland. De restaurants kennen een uitgebreide kaart met verse producten voor hun Italiaanse gerechten. In combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding doet de Italiaanse keten zijn slogan eer aan; ‘Everything to make you happy’. Happy Italy kijkt vooruit. Groei en nieuwe concepten leiden tot uitdagingen. In samenwerking met SuperRebel gingen wij de uitdaging aan.

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment 


De uitdaging

De focus van SuperRebel lag op het ontwikkelen van een tof design. Het design lag er, nu onze uitdaging: het vertalen van het nieuwe design in een website die op ieder device goed werkt. Het doel? Een website met het echte ‘happy’-gevoel.

DE OPLOSSING

Het ‘happy’-gevoel hebben we vertaald in een interactieve website waar alle locaties en vacatures zijn te vinden. De menukaart is eenvoudig te onderhouden en kan door Happy Italy zelf geüpdate worden. Ook de verwijzing naar Happy Italy To Go, het nieuwe concept van Happy Italy, kon natuurlijk niet ontbreken. Via dit nieuwe concept kunnen potentiële franchisenemers alle informatie vinden die ze nodig hebben om aan de slag gaan met dit concept. Door middel van het gebruiksvriendelijke CMS Concrete5, hebben we deze interactieve website gerealiseerd. Hoe we terugkijken op dit mooie project? Happy natuurlijk!

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!