AARTSEN­FRUIT

It's time to fresh up! 

de opdrachtgever

Als het om vers gaat, gaat aartsenfruit het verst van allemaal. Als internationale gateway voor groenten en fruit zijn zij constant bezig met het afleveren van nonstopfresh groenten en fruit in alle hoeken van de wereld. Geen uitdaging is te groot, they even make a kiwi fly! Over land, water en door de lucht komen de producten bij aartsenfruit en vinden zij hun weg naar uiteenlopende afnemers.

 

 

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment sea 

 

De uitdaging

aartsenfruit is een snelgroeiend bedrijf, leveren kwaliteit en hebben een sterke reputatie. Dat kan ook niet anders: they go the extra mile for fresh fruit and vegetables. Een snel groeiend bedrijf betekent natuurlijk ook een opstapeling van vacatures. De uitdaging van aartsenfruit lag daarom bij het vervullen van de vacatures. Een beter beeld geven van de organisatie en de werkwijze aan potentiële werknemers was dus ook een logische stap.

 

De uitdaging voor EnoRm? It was time to fresh up.

DE OPLOSSING

Wij zijn trots op de website die we eerder mochten maken voor aartsenfruit. Aan de huidige website hebben we een nieuw vacature platform toegevoegd die aansluit op de persoonlijke nonstopfresh uitstraling. Ben jij nonstopfresh? Om dit platform te versterken hebben we door middel van online campagnes verschillende doelgroepen benaderd en de nieuwe functie: Facebook vacatures, succesvol ingezet.

 

 

De koppeling met een HR tool, een chatfunctie, een zoekfunctie, verhalen van medewerkers en een overzichtelijk design hebben gezorgd voor de nodige fresh up. So, who can make a kiwi fly? Laat die nonstopfresh medewerkers maar komen!

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!