Baas in de Horeca

Een uniek platform, gericht op echte horeca-bazen.

baas in de horeca

Een uniek concept, uitgedacht tot aan de naam. Dit realiseerden we met Baas in de horeca: een platform dat gericht is op medewerkers. Zowel bestaande, als nieuwe. De achterliggende boodschap? Trots zijn op je vak.


starttijd

Het begon allemaal begin dit jaar. Meyer Beheer kwam bij ons met een vraagstuk. Of eigenlijk een probleem. Het aantal horecazaken groeide namelijk snel, maar goed personeel was wat lastig te vinden. Helemaal voor zoveel verschillende zaken. Het gevolg was dat zij voor alle verschillende horecazaken aan het werven waren, maar structuur daarbij ontbrak. Dat moet toch efficiënter kunnen, dachten wij. En zo ontstonden de eerste ideeën voor Baas in de horeca: een overkoepelend concept dat de werving van werknemers een stuk gemakkelijker moest gaan maken. 


and so we roll

Dat efficiënter maken lukte. En goed ook. Baas in de horeca ontwikkelden zich tot een compleet uitgedachte aanpak. Van A tot Z. De koppeling met een HR tool was hierbij een essentieel onderdeel. Een onderdeel wat best bijzonder is. Door deze ontwikkelde koppeling werd het namelijk mogelijk alle vacatures voor de horecazaken op de website te publiceren. Rechtstreeks vanuit HROffice! Het mooie is dat hiervoor geen enkele CMS kennis nodig is en er niet met meerdere systemen gewerkt hoeft te worden. Alles wordt gewoon in één tool beheerd en opgevolgd. Als dat geen efficiënt werken is!


gebruiksgemak boven alles

Voor Baas in de horeca is het technische aspect tot in de puntjes uitgedacht. Het gebruiksgemak moest namelijk tiptop in orde zijn. Waar je dan aan moet denken? Vanzelfsprekend is de website responsive. Maar zo hebben we ook de menubalk op mobiel onderin geplaatst. Waar dat voor nodig is? Gebruiksgemak! Bedenk je namelijk dat de mobiele schermen met de dag groter worden. Wel zo makkelijk als je er dan met je duim zonder te veel moeite bij kunt. 

 


veelbelovende toekomst

We zijn met zijn allen super trots op dit project! De grootste beloning voor de fijne en intensieve samenwerking is het unieke platform dat we hebben gerealiseerd. Een platform dat ook nog eens ontzettend veel potentie heeft. Dit zie je al terug in hoe Meyer Beheer de term ‘Baas’ steeds meer doorvoert in hun bedrijfsvoering: “Naast vacatures plaatsen we blogs op de website waarin we tips en verhalen delen. Zo vind je als baas in de horeca alles over jouw vakgebied”. Mark our words: Baas in de horeca wordt groots!

 

 

"Baas in de horeca: "Heel prettig dat er van begin tot eind - en nog steeds - wordt meegedacht en meegedaan. We zijn super trots op het resultaat en natuurlijk nog meer met de binnenkomende sollicitaties die we met deze vacaturesite genereren."

 


meer over baas in de horeca

Benieuwd hoe dit alles er dan uitziet? Bekijk de website en zie met eigen ogen hoe zij werken in de horeca zo leuk maken!

 

 

Bekijk site

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!