Een verkoopboost voor Rüttchen Automotive

De WegrijWeken

De WegrijWeken van Mercedes-Benz; de uitgelezen kans om veel voordeel te ontvangen op modellen uit voorraad. Tijd voor ons om een boost te geven aan de verkopen van Rüttchen Automotive. We speelden in op deze nieuwe kwartaalactie en zorgden dat de communicatie naadloos aansloot op de landelijke campagne.

 

360°-campagne

Voor Rüttchen Automotive maakten we gebruik van de kracht van de WegrijWeken van Mercedes-Benz. We richten ons specifiek op de Mercedes-Benz Vans, waaronder de Citan, Sprinter en Vito. Voor deze modellen zijn verschillende landingspagina’s aangemaakt. Deze werden gepromoot met Google Ads en Facebookcampagnes. Hiermee speelden we online in op de offline campagne van Mercedes-Benz (o.a. radio, abri’s, billboards) en creëerden we een 360°-campagne.

 

Om de actie nog aantrekkelijker te maken, is er een winactie gekoppeld aan de verkopen van verschillende Vans-modellen uit voorraad: tickets voor de Grand Prix van België. Ook een gratis maatshirt van Zano maakte de aankoop van een voordelige Vans uit voorraad nog aantrekkelijker.

Meer verkopen dan ooit!

Het resultaat? Meer bezoekers, brochure downloads, prijslijst- en proefrit aanvragen, maar bovenal: meer verkochte bestelwagens dan ooit! Benieuwd geworden? Bekijk de actie hier

 

"Wij merken dat de inzet van online campagnes bij acties die wij uitzetten van toenemend belang zijn. Met de inzet van advertenties via Adwords en op social media bereiken we eenvoudig veel mensen in onze doelgroep. Onze acties zijn zichtbaarder geworden en nodigen uit tot een bezoek aan de showrooms. De resultaten van de online campagne rondom de WegrijWeken waren indrukwekkend en betaalde zich terug in een mooi verkoopresultaat".

Debby Cartwright
Marketing- en communicatiemanager Vans & Trucks Rüttchen Automotive.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!