Honinglab

Een actiematig inspiratieplatform voor een nieuw product, speciaal ontwikkeld voor de horeca.

de opdrachtgever

Honinglab is een inspiratieplatform voor een nieuwe trend in de horeca: honing in de melkkoffie. Het platform is een initiatief van Melvita Professional en Van Oordt Portieverpakkingen en richt zich op een specifieke doelgroep: de horeca branche én barista's.

De uitdaging

Aan ons de taak om de behoefte te creëeren voor deze nieuwe trend, waarbij een twee hele specifieke doelgroepen aanspreken: barista's en horeca ondernemers. Zij moeten geïnspirereerd raken en enthousiast worden door dit nieuwe product. Hoe bereik je hen? En met welke boodschap?

De oplossing

De oplossing om deze doelgroep te bereiken én over te halen? Een online campagne via zorgvuldig geselecteerde kanalen en netwerken. En een smakelijke campagne site vol inspiratie!

Honinglab


screen recording

Wanneer leer je écht iets van je bezoeker? Juist, als je meekijkt hoe hij of zij over de website navigeert. Met video recording en heatmapping formuleren we hypotheses die we vervolgens testen en gebruiken om de campagne website te verbeteren.

Case Honinglab
Petra de Jong
Petra de Jong
Product developer
EnoRm heeft ons enorm geholpen met deze campagne. Ze hebben de campagne stijl goed vertaald naar verschillende online middelen en continu meegedacht in oplossingen.

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!