House of Pertijs

Van offline naar online.

House of Pertijs

House of Pertijs: een begrip in Breda en omstreken. Naast dat je bij de juwelier terecht kunt voor merken zoals Breitling, Audemars Piguet, IWC, Omega, TAG Heuer, ontwerpen ze ook hun eigen juwelen. Eén ding is zeker: beleving staat bij House of Pertijs centraal. Het kopen van een horloge of juweel moet namelijk een feestje zijn.

 

 

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign 

 

magazine

SuperRebel realiseerde dit jaar het allereerste House of Pertijs magazine. Het blad kwam vorige week uit en straalt echt karakter uit. Niet alleen door de nieuwe items uit de collectie, maar ook door de foto’s. Voor dit magazine zijn namelijk geen modellen, maar echte klanten gefotografeerd. Dit maakt het extra puur.

offline naar online

Met zo’n krachtige offline uitstraling mocht online niet achterblijven. Daarom hebben we offline doorgevoerd naar online met een redesign van de website. Geen compleet nieuwe website dus, maar de huidige website in een nieuw jasje. Alles om het totaalplaatje te laten kloppen. Of je nu een bezoekje brengt aan de juwelier, het magazine leest of de website bezoekt: de beleving klopt. Op een gouden toekomst!

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!