KOTUG

Een strakke, overzichtelijke website die duidelijk laat zien wie KOTUG is en wat zij doen.

de opdrachtgever

Het op een duurzame manier aanbieden van sleepdiensten binnen de maritieme industrie en alles wat daarbij komt kijken. Dat is waar KOTUG zich al sinds 1911 mee bezig houdt. Met een vloot van meer dan 100 sleepboten die over de hele wereld actief zijn, is KOTUG één van de grootste in de maritieme sector. Niet voor niets is de visie van KOTUG als volgt: “To be one of the leading towage companies of the world.”.

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment strategische sessie 

kotug

De uitdaging

Allereerst in samenwerking met Superrebel een nieuw design bepalen, dat voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Aan de hand van dit design zowel de backend als de frontend voor de nieuwe website www.kotug.com ontwikkelen.

 

Het doel? Een mooie en solide website ontwikkelen die volledig past bij het bedrijf.

De oplossing

Een strakke, overzichtelijke website die uiteraard ook responsive is en duidelijk laat zien wie KOTUG is en wat zij doen. Hierbij wordt het indrukwekkende beeldmateriaal van KOTUG optimaal benut. Ze zeggen niet voor niets: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”.

Marjolein van Herel
Marjolein van Herel
Interim Corporate Communications & PR
“Onze klanten - en daar gaat het uiteindelijk om - zien in één oogopslag waar KOTUG voor staat en vinden de nieuwe site fris, overzichtelijk en duidelijk. Mission accomplished!”

“De samenwerking met EnoRm verliep buitengewoon prettig. Ze hielden zich aan deadlines en afspraken, dachten met ons mee en stonden altijd weer klaar om wijzigingen door te voeren of vragen te beantwoorden. Het was vooral erg prettig dat ze echt verstand van zaken hebben en goed begrepen wat onze bedoeling was met de site.”

“Een speciale vermelding mag naar projectmanager Wesley Blommerde, die altijd doet wat hij belooft en altijd met raad en daad terzijde stond. Ik heb nooit iets twee keer uit hoeven leggen of twee keer hoeven vragen, en daardoor was er zelfs bij livegang geen stress.”

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!