L’Oyé is LIVE!

We're not done, we've just started.

De ideale wereld? Eén waar iedereen zich mooi voelt. That’s the L’Oyé spirit. Met verschillende verkooppunten in Nederland is de cosmeticalijn van L’Oyé overal te vinden, zowel voor consumenten als bedrijven. Voor dit sterke cosmeticamerk mochten wij een geheel nieuwe webshop bouwen en opvallende social campagnes bedenken.

 

De uitdaging

Onze uitdaging? De brandstory uitdragen in alle uitingen. Zowel visueel als tekstueel, in een moderne webshop die vooral gebruiksvriendelijk is. En niet te vergeten, het aanspreken van een nieuwe, jongere doelgroep. Een interessante uitdaging die wij graag aangaan. Van nieuwe branding en productfotografie tot de complete ontwikkeling van de webshop, we did it all! Dankzij de vernieuwde branding, een allesomvattende brandstory en een intensieve samenwerking, past de webshop geheel bij de identiteit van L’Oyé: modern en uitgesproken.

 

Resultaat

De website is live en de orders stromen binnen. Ook de campagnes zijn van start gegaan. Al onze teams (Creative, Tech, Performance) zijn betrokken geweest bij dit project en we hebben geknald! And guess what? We zijn klaar voor meer mooie dingen in de toekomst. Because we’re not done, we’ve just started!

 

Benieuwd? Bekijk de webshop hier!

 

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!