Meer views en proefritaanvragen

voor Rüttchen Automotive!

‘Een Mercedes-Benz is dichterbij dan ooit’. Deze landelijke Mercedes-Benz campagne creëert het gevoel dat iedereen een Mercedes-Benz kan rijden. Voor Mercedes-Benz dealer Rüttchen Automotive vertaalden wij deze landelijke campagne door naar een lokale campagne.

 

Van landelijk naar lokaal

Onze aanpak? Een nieuwe betekenis geven aan de slogan: ‘Een Mercedes-Benz is dichterbij dan ooit’. De eerste stap was het opzetten van een landingspagina. Om de slogan kracht bij te zetten is er fotografie ingezet bij bekende plekken in de regio. De foto’s zijn ingezet voor Facebook Ads en door middel van geotargeting in de juiste regio’s zichtbaar geworden. Door deze personalisatie creëerden we herkenning. De boodschap? Met Rüttchen vestigingen in Breda, Den Bosch Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is een Mercedes-Benz letterlijk dichterbij dan ooit!

Het resultaat

Deze goed doordachte campagne heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! De prijslijsten en brochures werden aanzienlijk beter bekeken en ook het aantal proefritaanvragen steeg. Iets waar we als team performance natuurlijk super trots op zijn!

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!