Mercedes AMG Night Editions

Online campagnes voor proefrit aanvragen.

Rüttchen Automotive: lokale dealer van Mercedes-Benz, Mitsubishi en Smart. Begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een complete (officiële) dealerorganisatie. Bij Rüttchen kunnen klanten niet alleen terecht voor koop of lease, maar ook voor onderhoud van personen-, bestel- en vrachtauto’s.

 

De uitdaging

Voor Rüttchen Automotive verzorgen we doorlopend de online marketing activiteiten. Graag lichten we de succesvolle online campagne voor de AMG Night Editions even uit. De uitdaging? De laatste voorraad van dit sportieve model van Mercedes zo snel mogelijk de deur uit krijgen.

 

Het doel? Meer proefrit aanvragen en meer social awareness creëren. 

 

 

banner-online-campagne-mercedes

Onze oplossing

Met een set creatieve banners voerden we zes weken campagne via Google Search, Google Display en social media. De banners sloten aan op actuele of maatschappelijke thema’s. Zo verleiden we de klant tot een uitgebreide proefrit van twee dagen: de One Night Stand. Met ‘Brabantse nachten zijn lang.. Dit weekend nóg langer proefrijden’, konden mensen extra profiteren van het ingaan van de wintertijd.

 

‘Kies jij wit of zwart?’ was een kleine knipoog naar de pietendiscussie van dat moment. Het resultaat? Tientallen proefrit aanvragen via de website en een bereik van meer dan 100.000 mensen via Facebook.

Debby Cartwright
Debby Cartwright
Marketing- en communicatiemanager Rüttchen
“Hoe creëren we op ludieke wijze impact rond de Night Editions campagnes? De samenwerking met EnoRm heeft hierin geleid tot ludieke campagnes op social media, geënt op actuele events en thema's.”

“Zoals bijvoorbeeld de Fright Night Editions rondom Halloween, maar ook de One Night Stand heeft een enorm publiek bereikt. Dit heeft geresulteerd in enorm veel likes en shares en veel positieve reacties. De Night Editions waren in no time uitverkocht!”

Bekijk site

Need help?

Online leads genereren?

Wij denken graag mee om
vergelijkbare resultaten te realiseren.

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak


of bel direct (088-1447799)