More
Floors

Nieuwe website en nieuw design

Al 15 jaar specialist op het gebied van alle type vloeren: MoreFloors. Van warme, eiken houten vloeren tot stoere betonvloeren of het modieuze PVC. Met een team van deskundige vloerleggers doorkruisen zij heel Nederland en Vlaanderen. Deze vakmannen zijn niet alleen meester in het leggen van vloeren, maar geven ook advies over het onderhoud en reinigen ervan. 

 

De uitdaging

Een gloednieuwe website waarin alle producten (en het zijn er veel!) overzichtelijk worden weergegeven. De oude site scoorde al goed in Google, voor ons dus ook extra zorg om met de nieuwe website deze mooie posities te behouden.

 

Onze oplossing

Het scheppen van orde met een uiterst overzichtelijke nieuw design (logo door: Reijer van Kasteren). De moderne, nieuwe website draait op Concrete5 en is geheel responsive. De projectpagina vol afbeeldingen en gifs geeft een extra goed beeld van alle verschillende type vloeren. 
 

Joep Schellekens
Joep Schellekens
Eigenaar
“De samenwerking liep perfect. Doordat we elkaar al eerder hadden ontmoet voor andere werkzaamheden, voelde het meteen vertrouwd. We wisten wat we aan elkaar hadden en dat de kwaliteit van het eindresultaat erg hoog zou eindigen. Het resultaat is dan ook adembenemend mooi, geheel volgens verwachting. Vooral de projectpagina met gifjes is iets wat de site speciaal maakt. Ook is hij nu geheel responsive. Ik ben erg blij met de communicatie en begeleiding door projectmanager Wesley. Hij stond altijd voor ons klaar en geen vraag was hem te veel. Het nieuwe logo was ook een schot in de roos! We hebben deze direct doorgevoerd door het hele bedrijf. Het behouden van onze posities in Google was voor ons erg belangrijk en ook dat is gelukt. Goede reacties op de totale metamorfose, onze bedrijfsuitstraling is weer helemaal van nu en met alle pijlen gericht op de toekomst!”

Bekijk site

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide