Online gas geven voor Automotive Academy

Online zichtbaarheid met blogs, social media, SEO en SEA

Werken aan je online zichtbaarheid met behulp van blogs, social media, SEO en SEA? Dat resulteert niet alleen in een groot bereik onder een relevante doelgroep, maar ook in meer kwalitatieve websitebezoekers en zelfs een eigen ‘community’. Het bewijs? Deze inspirerende case over online marketing in de automotive sector!

 

Zichtbaar en vindbaar

Automotive Academy biedt opleidingen en trainingen aan voor garagehouders, automonteurs en ondersteunend personeel binnen de automotive branche. Van complete trajecten op het gebied van techniek, commercie en management tot korte workshops. Kortom, voor het bijspijkeren van je automotive kennis ben je bij Automotive Academy aan het juiste adres. Maar hoe krijg je deze kennis bij de juist doelgroep? Dankzij online zichtbaarheid en goede vindbaarheid natuurlijk! En ken je ons een beetje? Then you know we’ve fixed it!

 

De ultieme digital blend

Om het proces van prospect tot klant beter en sneller te laten verlopen, hebben we de krachten van Creative en Performance gebundeld. Zo schrijven we maandelijks blogs, zijn we actief op Facebook en LinkedIn en draaien er verschillende (remarketing)campagnes. Zo bereikten we via Google mensen uit de doelgroep die zelf actief op zoek waren naar informatie. Maar de uitdaging zat ‘m ook in het bereiken van de doelgroep die nog niet actief op zoek was. Hiervoor hebben we SEA-campagnes en social media advertising ingezet.

 

Het creëren van een ‘community’

Toen we twee jaar geleden zijn gestart, had de Facebook-pagina van Automotive Academy slechts 34 likes. Nu, twee jaar verder, zijn dat er meer dan 1.700! Daarnaast is ook het aantal websitebezoekers met 600% gestegen, mede door een flinke toename van het verkeer uit social media. Maar waar we misschien wel het meest trots op zijn, is de samenwerking met Automotive Academy. Samen hebben we een soort ‘community’ binnen de automotive sector weten te creëren. In de afgelopen jaren heeft Automotive Academy zich weten te profileren als autoriteit op het gebied van kennis binnen de automotive sector. We blijven gas geven op de online activiteiten voor Automotive Academy om nog meer kennis te delen én te bouwen aan een grotere ‘community’. En daar krijgen we zelf ook weer energie van! ;-)

Automotive Academy
Automotive Academy
"In twee jaar tijd hebben we samen met EnoRm Automotive Academy online op de kaart gezet. Door de leuke en fijne samenwerking hebben we de vindbaarheid vergroot en een online community gecreƫerd. In het nieuwe jaar hebben wij weer nieuwe uitdagingen die wij aangaan met EnoRm. Wij weten zeker dat dit ook een EnoRm succes gaat worden."
Need help?

Online leads genereren?

Wij denken graag mee om
vergelijkbare resultaten te realiseren.

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak


of bel direct (088-1447799)