Online WOW voor Livingprojects

Livingprojects kickt op technologie, zoekt sensatie en ademt innovatie. Ze bedenken unieke lichtconcepten, eventueel uitgebreid met geluid, beeld of geur. Het team heeft slechts een doel voor ogen: een WOW-effect creëren. Van idee naar werkelijk. Een omgeving die raakt. Van mooi naar WOW. Dit vat niet alleen het concept van Livingprojects samen, maar ook het online proces. En wat doe je als zo’n vooruitstrevende partij aanklopt voor een nieuwe website? All the way gaan!

 

‘WOW-switch’

Het concept en de nieuwe merkpositionering lagen klaar voor gebruik. De uitdaging voor EnoRm zat ‘m in het overbrengen van dit gevoel via een beeldscherm. Hoe vertaal je een ‘Add WOW’ concept door naar een next-level website? Simpel: door precies te doen waar de essentie van het concept ligt.

 

Het begon natuurlijk allemaal met abstracte wireframes en een visuele doorvertaling in een webdesign. Het verzoek van Livingprojects: denk out of the box. Nou, dat doen we graag! Zwart-wit denken behoort eigenlijk nooit tot onze opties, maar voor Livingprojects maakten we een uitzondering. ;-) We ontwierpen de ‘WOW-switch’, waarbij je letterlijk de beleving van licht ervaart. We hebben het ‘Add WOW’-concept en de ‘WOW-switch’ ingezet door de gehele website. Daarbij zorgden we voor een overzichtelijk menu en duidelijke call-to-actions. Ontzettend creatief, maar toch gestructureerd en doordacht. Daar houden we van! Nu de website is afgerond, gaan we Livingprojects krachtig activeren met online marketing. In 2020 zorgen we voor meer bekendheid en zetten we Livingprojects in de spotlights. Tof!

 

Spot on samenwerking

Onze creativiteit komt voort uit samenwerkingen met mensen die lef hebben om anders te denken. Livingprojects durfde net dat stapje extra te zetten. Dat zorgde voor veel positieve reacties uit de regio en van de leveranciers van Livingprojects. We zijn trots op de vertaling van de merkpositionering naar een nieuwe website, maar vooral op de geweldige samenwerking.

 

Livingprojects maakt de wereld iedere dag een stukje mooier. Letterlijk. Ook het WOW-gevoel beleven? Bekijk de website!

 

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!