Park Zuiderhout

Een geheel nieuwe website die de juiste sfeer weet over te brengen.

de opdrachtgever

“De plek voor het vieren van het leven” is de slogan van Park Zuiderhout. Wanneer je de diensten van Park Zuiderhout bekijkt, begrijp je precies wat ze hiermee bedoelen. Van een heerlijk diner of een borrel in het Grand Café tot het slaan van een balletje in het golfpark en een bezoekje aan de handwerkclub. Helaas werd deze sfeer niet overgebracht via de oude website. Een gemiste kans! Hoogste tijd om een nieuwe, overzichtelijke website te bouwen die aansluit op de missie en visie van Park Zuiderhout én perfect past bij haar doelgroepen. 

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment strategische sessie 

De uitdaging

Een geheel nieuwe website ontwikkelen die de juiste sfeer weet over te brengen en aansluit op de verschillende doelgroepen van Park Zuiderhout. De (veelal wat oudere) zorgbehoevenden en familieleden van zorgbehoevenden en potentiële werknemers. 

De oplossing

Een overzichtelijke en compacte website met een duidelijke navigatiestructuur. Met behulp van het juiste beeldmateriaal hebben wij samen met Park Zuiderhout de juiste sfeer weten te creëren. 

Ilse van Nieuwenhuijzen
Ilse van Nieuwenhuijzen
Communicatieadviseur Park Zuiderhout
“EnoRm ontwierp en bouwde voor Park Zuiderhout een nieuwe website. We zijn erg blij met het eindresultaat: een eigentijds online visitekaartje dat past bij de ambities en uitstraling van de organisatie én daarnaast (SEO)technisch helemaal anno 2017.”

“EnoRm daagde ons uit en dacht mee. Ik heb de samenwerking met de medewerkers van EnoRm als zeer prettig ervaren. Praktisch, to the point en altijd bereidwillig. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Samen blijven we bouwen aan een optimale site die aansluit bij de wensen van de bezoekers. Goed teamwork!”

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!