Riederborgh

Zorgwebsite die naadloos aansluit aan de doelgroepen

de opdrachtgever

"Zorg met een gouden rand". Dat is de slogan van Zorgcentrum Riederborgh uit Ridderkerk. En dat is niet voor niets hun slogan. Riederborgh stelt alles in staat om hun gasten zo goed mogelijke service te verlenen. Een echt familiegevoel, maar wel met innovatieve zorgontwikkelingen. Na onderzoek concludeerden we dat de op dat moment huidige website deze positionering niet versterkte, maar juist verzwakte. Tijd om een nieuwe online omgeving te ontwikkelen die wél in lijn is met hun missie: mensen helpen. 

 

zorgwebsite riederborgh

De uitdaging

Drie doelgroepen. Drie communicatieboodschappen. Met als grootste uitdaging mensen informeren en helpen; online. Hen op weg helpen voordat ze contact opnemen. Daarnaast speelt arbeidscommunicatie een grote rol én moeten we voorbereid zijn op de potentiële doelgroep die zich zélf gaat oriënteren. Hoe breng je al die communicatie duidelijk over en dat op één overzichtelijke website? 

De oplossing

Website die de doelgroepen duidelijk onderscheidt. En hen meeneemt in het proces, het verhaal. Door middel van storytelling informeren we op een begrijpelijke manier. 

Case Riederborgh verhalen

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!