Social inzetten als een baas?

Wij deden het voor Chiefz

Samenwerken met een dynamische start-up? In de ambities van Chiefz gaan we graag mee. Chiefz biedt een nieuw werkconcept dat nét even anders is. Met diverse banen in verschillende branches bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Ook de wekelijkse uitbetaling maakt Chiefz een interessante werkgever voor studenten.

 

De uitdaging

De uitdaging? Zoveel mogelijk inschrijvingen genereren met een klein budget. Daarom is Facebook en Instagram advertising the way to go. Tevens zijn deze kanalen de beste manier om de jonge doelgroep van Chiefz te bereiken.

Het resultaat

In samenwerking met 9|ca hebben we toffe online campagnes opgezet. Creatieve concepten vertaalden we in rake content. Er is getarget op studenten in specifieke regio’s en met specifieke interesses. Zo speelden we bijvoorbeeld in op de verschillende festivals tijdens koningsdag. Uiteraard zijn de USP’s die Chiefz zo aantrekkelijk maken minstens zo belangrijk voor studenten.

 

Om nog meer inschrijvingen te genereren zijn er ook campagnes gedraaid met de focus op de ouders van deze studenten. Ook met deze campagnes is er ingespeeld op herkenbare situaties. Na deze campagne zagen we niet alleen een stijging in het aantal websitebezoekers, maar ook in het aantal directe inschrijvingen door studenten.

 

Het resultaat? Duizenden websitebezoekers, waarvan 65% direct afkomstig van de advertenties. En het allerbelangrijkst: honderden inschrijvingen. Wat maakte de campagnes voor Chiefz nu zo’n groot succes? Eigenlijk heel simpel: het inspelen op actuele zaken en gepersonaliseerde content die perfect aansluit bij de doelgroep. We zijn trots op de behaalde resultaten, maar nog trotser op de weg ernaartoe. We zien Chiefz in de toekomst het grootste online werkplatform voor jongeren worden! Benieuwd? Bekijk hier de website van Chiefz.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!