Special delivery for Burger King

‘Vers van de grill, zó bij je thuis!’

Zin in een Whopper® menu of Cheesy Bacon Fries, maar geen zin om de deur uit te gaan? Say no more! Team Tech ontwikkelde namelijk onlangs een delivery website voor Burger King. Dat betekent dat bijna het hele Burger King-menu binnen een paar klikken voor je neus staat. Benieuwd hoe wij deze uitdaging zijn aangegaan? Lees dan snel verder!

 

De klant is King 

In de meeste landen hoefde je voor een flame-grilled WHOPPER® allang niet meer naar een Burger King-filiaal. Dankzij de nieuwe Nederlandse delivery website, kan ook jij vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen. ‘Vers van de grill, zó bij je thuis!’ dankzij de koppeling die we hebben gemaakt met Deliveroo en Thuisbezorgd. Dankzij de delivery website heeft Burger King Nederland een flinke stap richting online gemaakt. Dat belooft veel goeds voor de toekomst!

 

Never change a winning team

Burger King Nederland is onderdeel van het bekende horecabedrijf Meyer Beheer B.V. Hier hebben we vaker toffe projecten voor uitgevoerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Baas in de horeca, waarvoor we het hele concept tot en met de online vindbaarheid hebben verzorgd. EnoRm.com werkt nauw samen met SuperRebel Creative Agency, die thematische campagnes ontwikkelt voor Burger King en Meyer Beheer B.V.  Dankzij de nieuwe delivery website is nu ook Burger King Nederland klaar om de wereld van thuisbezorgd te veroveren.

 

Bekijk site

Need help?

Online leads genereren?

Wij denken graag mee om
vergelijkbare resultaten te realiseren.

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak


of bel direct (088-1447799)