THYSIA

Een strakke nieuwe website compleet in lijn met de nieuwe corporate identity.

de opdrachtgever

Thysia is in tien jaar tijd uitgegroeid tot specialist in procesinnovatie, online samenwerking en documentenbeheer. Als K2 & Sharepoint expert brengen zij orde in de chaos. Ze versimpelen processen. Efficiënter. Slimmer. Hun oplossingen moeten het leven makkelijker maken. Om iets heel erg simpel te maken moet je soms beginnen met de moeilijkste vraag: waarom?

 

 

Dit hebben we gedaan:

 

webdesign webdevelopment strategische sessie 

De uitdaging

Thysia viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Een mooi moment om terug te blikken op hoe het allemaal begon. Tegelijkertijd ook een mooi moment om vooruit te kijken en je af te vragen: “Zijn wij nog steeds de Thysia van tien jaar geleden?”

 

De uitdaging? Maak een interactieve en technisch perfecte website. En oh ja, het event waar we onze nieuwe identiteit en website willen onthullen is volgende maand...

DE OPLOSSING

Onze vrienden van SUPERREBEL ontwikkelden op basis van een aantal sessies met Thysia een nieuwe corporate identity en design voor de nieuwe website.

 

 

Ruimschoots voor de deadline hebben wij de nieuwe website van Thysia mogen opleveren door middel van strakke planning, heldere communicatie en topnotch development-skills.

Ook een project als deze starten?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak. We zijn benieuwd naar je verhaal en denken graag met je mee in strategische oplossingen!

michel.janse
Michel Janse
Account Director


Plan een afspraak!