Work at
Bayards

Medewerkers werven anno 2017.

Medewerkers werven. Voor grotere organisaties begint dit een steeds grotere rol te spelen. En de gevolgen hiervan zie je steeds vaker terug in marketingstrategieën. Zo ook voor Bayards: een van ‘s werelds leidende aluminium constructie bedrijven. Met meerdere locaties wereldwijd is Bayards altijd op zoek naar goed personeel. Door deze doelgroepen in kaart te brengen, weten we wat zij belangrijk vinden wanneer zij gaan solliciteren. Zo kan Bayards hier op inspelen met een geheel nieuwe website gericht op employee branding.

Work at Bayards

 

De uitdaging

Niet alleen wanneer je een dienst of een product verkoopt is het in kaart brengen van je doelgroep een essentiële stap. Wanneer je een vacature “verkoopt” is dit minstens zo belangrijk. De online vindbaarheid speelt ook een veel grotere rol. In samenwerking met Alexandra Popescu, marketing manager bij Bayards, hebben we deze wensen en behoeften in kaart gebracht en vertaald naar een online platform.

 

Work at Bayards

 

Onze oplossing

De HR-afdeling van Bayards maakt gebruikt van Emply, een recruitmentsysteem met veel functionaliteiten waar veel gebruik van wordt gemaakt. De beste oplossing in deze situatie was om een directe koppeling te maken met het Emply systeem. En het sollicitatieproces op dezelfde website te kunnen faciliteren. 

 

imac-work-at-bayards

Bekijk site