UX design voor de optimale user experience

UX design is niet meer weg te denken in de digitale wereld. Onderzoeken, testen, verbeteren..: alles voor de optimale user experience. Een website is pas écht sterk als de bezoeker meteen wordt getriggerd. Hierin speelt design ook een grote rol. User experience gaat daarom hand-in-hand met het grafisch ontwerpproces. Met interactie-ontwerpen maken we aspecten zoals navigatie en indeling overzichtelijk. Zo wordt de gebruikerservaring optimaal.

 

‘Don’t make me think’

Het doel van UX design? Een bezoeker niet laten denken. Alles moet voor een bezoeker van je website vanzelfsprekend gaan. Dit doen we door te analyseren en te optimaliseren. Werkt een design nog niet optimaal? Dan passen we het aan. Komt een kleur nog niet goed tot zijn recht? Veranderen maar! Na een proces van testen, onderzoeken, analyseren en optimaliseren staat er een compleet doordacht UX design. En hoe beter de user experience, hoe groter de kans op succes.

 

User stories

Met user stories brengen we in kaart hoe de doelgroep binnen je website navigeert. Deze route moet, zoals gezegd, zo makkelijk mogelijk zijn. Als is een design nog zo mooi, als het niet werkt heb je er niks aan. Daarom verplaatsen we ons in de gebruiker. Waar loopt iemand tegenaan of wat werkt te omslachtig? Gebruiksvriendelijkheid staat boven alles. Alleen zo haal je uit je website wat erin zit.

Verder lezen

Webdesign

Webdesign voor de juiste look-and-feel.

 

Verder lezen

Online marketing