Webdesign voor de juiste look-and-feel

Een goed design komt niet zomaar uit de lucht vallen. En dat is maar goed ook, want een goede vormgeving is allesbepalend voor de uitstraling van je website. Een webdesign moet knallen. De identiteit van je bedrijf uitstralen. Maar tegelijkertijd ook leesbaar en overzichtelijk zijn. Vlakverdeling, kleurgebruik, lettertypes, buttons en iconen: EnoRm houdt overal rekening mee.

 

Een goed begin is het halve werk

Om een passend webdesign te creëren starten we met een strategie. De huidige rol van de website en de doelstellingen zijn namelijk het uitgangspunt. Aan de hand hiervan bepalen we wat de website nodig heeft om bezoekers het zo makkelijk mogelijk te maken. We denken alles tot in de puntjes uit en sturen bij waar nodig. Klaar zijn we pas als het perfecte webdesign staat.

 

Concept en grafisch vormgeving

Hoe behaal je nu je doelstellingen? Dat zit ‘m vaak in de kleine dingen. Daarom beginnen we een design met een wireframe. Dit moet je zien als een ruwe schets van een website. Ziet deze er picobello uit? Dan realiseren we het daadwerkelijke design. Hierbij blijven uitstraling en herkenbaarheid de koplopers. Je onderscheid je als bedrijf namelijk echt met een sterke huisstijl en uniek design, maar moet natuurlijk wel herkenbaar blijven.

 

Opmaak van content

Op het moment dat je website qua design staat als een huis, is het tijd voor het vulwerk. De opmaak van content is namelijk net zo belangrijk! Het publiceren van content op een website moet snel en makkelijk gaan, maar vooral ook passen bij de rest. Niet alleen omdat het dan één geheel is, maar ook omdat de content dan beter tot zijn recht komt. Daarom bekijken we het design ook vanuit content-perspectief. Zo haal je echt alles uit je website.

 

 

Verder lezen

UX design

UX design voor de optimale user experience.

 

Verder lezen

Online marketing