Dashboarding

Visueel overzicht in statistieken

Statistieken zijn belangrijk, maar je wilt niet te veel tijd kwijt zijn aan het verzamelen van de juiste data. Informatie moet op één centrale plek toegankelijk en overzichtelijk zijn. EnoRm werkt daarom met Agency Analytics: een visueel dashboard met alle statistieken die voor jou relevant zijn. Niet alleen over resultaten van je website, maar ook de opbrengsten van campagnes en social media activiteiten.

 

Dashboard op maat

Het dashboard in Agency Analytics wordt zo ingericht dat alle belangrijke data overzichtelijk en real-time wordt getoond. Geen brei aan informatie die je zelf moet filteren, maar statistieken op basis van jouw KPI’s. Dat is wel zo overzichtelijk. Met een dashboard op maat houd je grip op wat er gebeurt en ben je optimaal betrokken bij het online marketing proces.

 

Rapportages & QBR

Naast real-time data en statistieken in Agency Analytics ontvangen klanten ook maandelijks een rapportage. Hierin vatten we de uitgevoerde werkzaamheden nog eens samen, analyseren we de resultaten en sturen we bij als dat nodig is. Zo kunnen we de volgende maand weer gericht aan de slag. Aan het eind van ieder kwartaal wordt de QBR (Quarterly Business Report) gepresenteerd. Hierin worden de resultaten van het afgelopen kwartaal besproken en de strategie voor het nieuwe kwartaal gepresenteerd.

Verder lezen

Online
Marketing

SEO, linkbuilding, SEA, retargeting, display advertising.

 

Verder lezen

Online marketing