Online Adverteren

Snel resultaat met gerichte targeting.

Adverteren verschuift naar online en mobiel. Bevind je je niet in de broekzak van de consument? Dan besta je niet. Online adverteren wordt dan ook steeds belangrijker. Maar met enkel het schreeuwen van je merknaam kom je er niet. Gericht adverteren, daarmee bereik je je doelgroep. Zoekmachine-advertentie (SEA) is een vorm van online adverteren die je waarschijnlijk wel kent. Maar zeggen Display Advertising, Feed Advertising, Social Advertising en Affiliate Marketing je net zoveel?

 

Online Adverteren: huh?! Wat?

Nog niet bekend met online adverteren en zeggen SEA en remarketing je helemaal niets? Geen probleem natuurlijk! Kort uitgelegd: met online adverteren trek je de aandacht van potentiële klanten. Zo zorg je met zoekmachine adverteren dat je met behulp van de juiste keywords bovenaan komt te staan in Google en zet je met Display Advertising creatieve banners in. Met online adverteren zijn de mogelijkheden eindeloos. De kunst? Kijken wat past bij jouw bedrijf en hoe je de juiste doelgroep bereikt, zodat je online successen boekt.

 

Doelgroepen targetten, snel resultaat

Online adverteren biedt supersnel resultaat. Maar alleen als advertenties bij de juiste doelgroep terecht komen. Doelgroepen zijn makkelijk te targetten op interesses, leeftijd, geslacht, etc. De segmentatie mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe beter het inzicht in je doelgroep, hoe beter de advertentie werkt. Samen bespreken we concrete doelen en bepalen we jouw advertising strategie. Een strategie die resultaat oplevert.

Verder lezen

Online
Marketing

SEO, linkbuilding, SEA, retargeting, display advertising.

 

Verder lezen

Online marketing