Affiliate Marketing: prestatiegericht adverteren

Je wil meer sales realiseren? Meer leads naar de website genereren? Je website is compleet, maar je zou toch meer resultaat willen? Dan is het tijd om te starten met affiliate marketing. Maar hoe werkt affiliate marketing? Wanneer je een boost wil van traffic naar de website of je wil campagnes onder de aandacht brengen, dan is het samenwerken met publishers een slimme manier van marketing. Met affiliate marketing realiseer je meer sales en leads. Kortom: je bereikt meer resultaat met je website.

 

Top of mind awareness

Publishers brengen jouw product of dienst onder de aandacht door blogs of advertenties. Is een boodschap relevant en boeiend? Dan luisteren je klanten. Toch is het vinden van zo’n match lastig. Want naar wie luistert je doelgroep en van wie nemen zij informatie aan? EnoRm zoekt de juiste match voor het overbrengen van je boodschap. Doelgericht. Zo werk je niet alleen aan de sales, maar ook aan de branding van je merk. Zo blijf je top of mind!

 

Return on investment

Met affiliate marketing genereer je leads, creëer je naamsbekendheid en bouw je een community op. Op zich al leuk, maar de kosten maken het nog leuker. Betalen doe je namelijk op prestatiebasis. Want marketing moet natuurlijk geen geld kosten, maar juist geld opleveren. Daarom betaal je alleen commissie over het resultaat. Dit doe je bijvoorbeeld per klik of per verkocht product. Meer weten? EnoRm legt het aan je uit.  

 

Verder lezen

Feed
Marketing

Extra winst vanuit je webshop of e-commerce website genereren?

 

Verder lezen

Online marketing