Display Marketing: snel en effectief bereik

Veel moeite gestoken in een fantastische visuele identiteit? Dan wil je ook gezien worden! Display advertenties creëren awareness bij je doelgroep. De advertenties worden getoond op verschillende websites. Niet in tekstvorm, maar met banners. Display marketing is daardoor dé manier om je visueel te onderscheiden richting potentiële klanten. Niet gek dat deze vorm van marketing zo populair is bij adverteerders.

 

Google Display Netwerk

Binnen het Google Display Netwerk draait het niet alleen om het adverteren van de juiste boodschap. De kunst is juist om zo te adverteren dat je op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt. Makkelijk gezegd he? Om dit ook echt waar te maken gaan we strategisch te werk. Wij weten namelijk dat je conversies niet alleen haalt uit nieuwe klanten, maar ook uit bestaande. De resultaten? Die zijn stuk voor stuk meetbaar. Maar goed ook trouwens. Want cijfers liegen niet en maken optimalisaties van campagnes een stuk efficiënter.

 

Programmatic

Plaats, tijd en context zijn belangrijker dan ooit. Daarom moeten we slim gebruik maken van de technologieën van nu. Een voorbeeld is het automatiseren van campagnes. Programmatic is voorgeprogrammeerde marketing waarbij advertentieruimte wordt ingekocht. Allemaal automatisch. Systemen ‘bieden’ op advertentieruimte. Dit doen ze op basis van vooraf vastgestelde voorwaarden en criteria. Zo wordt adverteren niet alleen veel makkelijker, maar weet je ook zeker dat je alleen adverteert op plaatsen waar je gezien wilt worden.

 

Remarketing

Met remarketing bereiken we mensen die je website al eens hebben bezocht en interesse hebben getoond in één of meerdere producten en/of diensten. Misschien heeft deze doelgroep net dat extra duwtje in de rug nodig om alsnog te converteren. EnoRm besteedt met remarketing alleen advertentiebudget aan potentieel geïnteresseerd publiek. Niet schieten met hagel op een vage doelgroep, maar doelgericht mikken op de juiste personen.

Verder lezen

Social
Advertising

Social Advertising: de kracht van online adverteren.

 

Verder lezen

Online marketing