Online marketing strategie

Met online marketing wordt een website beter vindbaar, toch? Klopt! Maar daar blijft het niet bij.

Met online marketing wordt een website beter vindbaar, toch? Klopt! Maar daar blijft het niet bij. Het zorgt ook voor meer naamsbekendheid, meer warme leads en meer conversies. Online marketing leidt tot online succes en is daarom super belangrijk. Maar online marketing start met een plan. Een krachtige strategie en concrete doelstellingen. Vervolgens is het de uitdaging om met een mooie website jouw doelgroep omver te blazen.

 

Inbound Marketing

Schreeuwen richting je doelgroep is vooral irritant. Daarom gebruiken we de Inbound Marketing-methode. Met Inbound Marketing prikkel je de doelgroep met waardevolle content. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten bij jou komen vanuit een eigen interesse. Op die manier weet je zeker dat de groep mensen die je bereikt, ook naar jou op zoek is!

 

Leadgeneratie

Oké, je hebt de aandacht van de doelgroep. Maar hoe kom je met ze in contact? Met behulp van leadgeneratie trek je potentiële klanten aan. Met content waarvoor mensen bereid zijn persoonlijke gegevens achter te laten, verzamelen we interessante informatie. Zo kan een lead-magnet als een whitepaper of een handige checklist eenvoudig aanleiding zijn om contact op te nemen met de juiste persoon.

 

Conversie optimalisatie

Om leads te genereren, moeten bezoekers actie kunnen ondernemen. Daarom is conversie optimalisatie zo belangrijk. Een goede landingspagina moet de weg naar conversie zo makkelijk mogelijk maken. Hoe gebruiksvriendelijker een website, hoe sneller iemand converteert. User experience is dan ook een belangrijk onderdeel van online marketing. Verder zijn analyse en conversie optimalisatie ‘ongoing’. Blijven conversies uit? Of haken mensen vroegtijdig af? Dan moet er kritisch gekeken worden naar nieuwe kansen.

 

Employer branding

Een organisatie is niets zonder de juiste mensen. Maar hoe kan je als organisatie groeien als personeel achterblijft? Employer branding (ook wel recruitment marketing genoemd) helpt jou om je organisatie te laten groeien. Employer branding zorgt ervoor dat je talent aantrekt een behoudt. En dat talent is weer van belang om bedrijfsdoelstellingen te halen.

Verder lezen

Online
Marketing

SEO, linkbuilding, SEA, retargeting, display advertising.

 

Verder lezen

Online marketing