Employer branding

Een organisatie is niets zonder de juiste mensen. Maar hoe kan je als organisatie groeien als personeel achterblijft? Employer branding (ook wel recruitment marketing genoemd) helpt jou om je organisatie te laten groeien. Employer branding zorgt ervoor dat je talent aantrekt een behoudt. En dat talent is weer van belang om bedrijfsdoelstellingen te halen.

De kracht van online werving

Recruitment is marketing geworden en er is schaarste op de arbeidsmarkt. Dat is ondertussen wel bekend. Maar hoe zet je recruitment marketing effectief in? Het begint allemaal bij een heldere wervingsstrategie. Hiermee zorg je voor een zo efficiënt mogelijke werving. Wie is je doelgroep? Wat vinden zij belangrijk? En hoe maak je jouw vacatures zichtbaar, interessant en overtuigend? Hoe meer mensen het karakter in je merk herkennen, hoe meer ze zich verbonden voelen met jouw organisatie. Alleen een standaard vacaturetekst op je website plaatsen? Dat werkt dus niet meer. Ook jij als organisatie moet opvallen! Bijvoorbeeld door middel van een online platform, social media of advertising.

Recruitment marketing effectief inzetten

Wil je jouw wervingscampagnes effectief en doelgericht inzetten? En wil je op een tactische manier de ideale werknemers aan uw organisatie binden? That’s where we come in! Met onze expertise in arbeidsmarktcommunicatie bieden wij een verrassende en vooral effectieve recruitment strategie die aansluit bij jouw doelen. Zo werken wij samen met Indeed en werken we efficiënt en doelgericht door middel van marketing automation. Op zoek naar succesverhalen? Of benieuwd naar wat employer branding voor jouw bedrijf kan betekenen? Download dan onze whitepaper!

Meer weten over Employer Branding?

Vraag hier de whitepaper aan en ontvang hem direct in je mail.

Verder lezen

Leadgeneratie

Leads genereren leidt tot online succes.

 

Verder lezen

Online marketing