Leadgeneratie

Leads genereren leidt tot online succes. Leadgeneratie draait namelijk om het online werven van potentiële klanten. Potentiële klanten die geinteresseerd zijn in jouw product of dienst. Wil je deze klanten naar jouw website trekken? Dan is het belangrijk dat je precies weet waar ze naar op zoek zijn. Welke informatie zoeken ze? En hoe kun jij in deze informatiebehoefte voorzien? Zorg dat je bezoekers krijgen wat ze verwachten en je bezoekers worden leads.

 

Leads genereren doe je zo

Succesvol leads genereren begint met een goed doordachte website. Een goede website laat namelijk dát zien, waar de doelgroep naar op zoek is. Wanneer dit helder in kaart is gebracht wordt het een stuk makkelijker om op het juiste moment de juiste content aan te bieden. Heb je waardevolle content, dan laten bezoekers eerder hun persoonlijke gegevens achter. Zo wordt leads genereren een fluitje van een cent!

 

Zet websitebezoekers om in kwalitatieve leads

 

Bezoekers van je website zijn geïnteresseerd in jouw product of dienst. Je doel is dan ook om te weten te komen wie deze bezoekers zijn. Daarom wil je dat bezoekers hun gegevens achterlaten. Dit kan bijvoorbeeld via een inschrijving voor een nieuwsbrief of een download formulier. Maak het je bezoekers vooral zo makkelijk mogelijk. Korte formulieren en duidelijke call-to-actions helpen hierbij. Met de verzamelde persoonsgegevens haal jij vervolgens met een follow-up systeem je leads over om klant te worden.

 

Heb je moeite met leads genereren? Of wil je meer weten over leadgeneratie? Laat ons helpen! Samen gaan we aan de slag voor het opzetten of optimaliseren van jouw leadgeneratie strategie.

Verder lezen

Conversie
Optimalisatie

Krijg je niet voldoende leads? Dan is conversie optimalisatie een cruciale stap.

 

Verder lezen

Online marketing