Social Media

Verspreid je verhaal via social media, maar weet waar je doelgroep actief is!

Social media; we gebruiken het (bijna) allemaal. De kans dat jouw doelgroep zich op social media bevindt, is dan ook erg groot. Niet gek dat veel bedrijven daarom ‘iets’ willen doen met social media. Maar het massaal aanmaken van social media accounts voor jouw bedrijf is niet de juiste strategie. Het begint namelijk bij goed onderzoek. Want met goed onderzoek naar jouw doelgroep, weten we precies op welke kanalen zij aanwezig zijn. En nog belangrijker: op welke kanalen jouw doelgroep ook daadwerkelijk actief is.

 

Social media strategie

Veel bedrijven zetten in op social media, zonder een goede strategie. Zonde, want social media draait juist om op het juiste moment, via het juiste kanaal de juiste persoon te bereiken. Een goede social media strategie bestaat dan ook uit het bepalen van een goede aanpak om tot het gewenste resultaat te komen. Vervolgens kunnen we kijken welk kanaal hier het beste bij aansluit.

 

Spot-on content

Je kan nog zoveel social media posts op Facebook, LinkedIn of Instagram plaatsen, maar als het niet gezien wordt, heb je er niets aan. Gelukkig weten onze social experts precies met welke content je goed scoort! Van daily Instagram posts en ‘Pinnable’ Pinterest content tot complete Facebook campagnes: de content die wij maken is spot-on!

 

Social Advertisement

Social Advertisement draait om details. Dat ene woordje, de kleur in de afbeelding en de juiste ‘Call To Action’: een klein detail kan het verschil maken in conversie. Ons Performance-team weet precies hoe je content via Social Advertisement onder de aandacht brengt. Bovendien is het mogelijk hele specifieke doelgroepen te ‘targetten’. Van mannen boven de 63 met een interesse in tuinieren tot mensen tussen de 20 en 30 jaar die verloofd zijn. Welke doelgroep je ook wil bereiken, wij helpen je!

 

Zie jij door de social kanalen het bos niet meer? Of heb je al een strakke contentplanning, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Social Advertisement? Neem dan contact met ons op!

Verder lezen

E-mail
automation

E-mail marketing is dood! Of toch niet?

 

Verder lezen

E-mail automation