Webdevelopment

De plek waar potentiele klanten je vinden en voor je kiezen

De plek waar potentiele klanten je vinden en voor je kiezen. Juist, we hebben het over je website. Je website speelt misschien wel de belangrijkste rol in marketingcommunicatie. Dan verspil je als bedrijf toch geen geld aan een statisch webdesign? Design moet groeien. En dat snappen wij als geen ander! Met Growth Driven Design bouwen wij je website vanuit die gedachte. Geen grote redesigns omdat we denken dat het nodig is, maar verbeteringen waarvan we weten wat het effect gaat zijn.

 

Growth Driven Design

Traditioneel webdesign is alles behalve efficiënt. Hoezo dan? Omdat het zwaartepunt in de beginfase van het project ligt. In deze fase worden er allerlei keuzes gemaakt en vervolgens staat het ontwerp voor de komende jaren vast. Met Growth Driven Design is dat allemaal anders. Hiermee blijft een website namelijk groeien. De ontwikkeling verspreidt zich over een langere periode met tussentijdse opleveringen. Scrum sluit goed aan bij deze werkwijze. Daarom gebruiken we hier verschillende onderdelen van, zoals een daily stand up en het inplannen van een project op basis van sprints. Zo verbeteren we continu.

 

CMS

Een CMS is onmisbaar bij het beheren van je website. Het open source systeem Concrete5 is erg gebruiksvriendelijk en is zeer geschikt voor Growth Driven Design. Is je website je primaire verkoopkanaal? Dan kiezen we voor Magento2: het meest gebruikte ecommerce CMS ter wereld.

 

Webdesign

Bij websites denken we niet alleen in HTML5, CSS, AngularJS, YEOMAN of SASS. Naast techniek vinden we design minstens zo belangrijk. Lees meer over Webdesign en Creative Design.

 

 

Verder lezen

Webdesign

Webdesign voor de juiste look-and-feel

 

Verder lezen

Online marketing